Assortiment

Het assortiment van Viking bestaat uit een complete range zomer, winter- en all-season banden voor personenauto’s, SUV’s en bestelwagens. De inchmaten en afmetingen verschillen per range en type maar zijn zeer uitgebreid. Alle winter- en all-season banden hebben de 3-PMSF symbool (Three Peak Mountain Snow Flake) certificering gekregen en voldoen dus aan de Europese eisen die aan winterbanden gesteld worden.

  • Kies uw type voertuig

  • Seizoen

TransTech NewGen

De nieuwste generatie bedrijfswagenband van Viking biedt een hoge kilometrage en zeer goede remprestaties op droog- en nat wegdek.

Lees meer

ProTech NewGen

Dé high-end zomerband van Viking. Optimale prestaties bij alle rijstijlen. Sportief, Comfortabel, stabiel, indrukwekkende wegligging en optimale grip. Met een […]

Lees meer

CityTech II

De Citytech II is een economisch aantrekkelijke band met een lage rolweerstand en een hoog kilometrage.

Lees meer

Viking zomerbanden

Viking zomerbanden onderscheiden zich al vele jaren door een hoge kwaliteit (made by Continental), een absolute betrouwbaarheid en niet onbelangrijk, een concurrerende prijs. Viking heeft een uitgebreid assortiment zomerbanden beschikbaar. Viking zomerbanden zijn er voor personenauto’s, SUV’s en bestelauto’s. Viking zomerbanden presteren optimaal. Bij zowel bandentests als in de verkoopstatistieken neemt Viking altijd een prominente plaats in. Viking banden staan bekend om hun uitstekende rijeigenschappen. Waar met name de eigenschappen bij nat weer – waterafvoer en stuurgedrag – er uitspringen. Met de actuele veranderingen in ons klimaat niet onbelangrijk.

Rijveiligheid

Wie overweegt om nieuwe banden te kopen of banden in verband met de seizoensverandering te wisselen, doet er daarom goed aan zich te oriënteren op het Viking zomerbanden assortiment. En wist u dat Viking duurzaamheid als een topprioriteit heeft bestempeld? Naast het materiaalverbruik, de rubbersamenstelling en de profielkeuze is dat het argument dat bij de ontwikkeling van Viking banden altijd een belangrijke rol speelt. Rijveiligheid is vanzelfsprekend eveneens een topprioriteit. Naast de kwaliteit van de Viking band is het voor de levensduur en het milieu van belang, dat de berijder altijd let op de juiste bandenspanning. Wie het milieu en zijn banden wil sparen, doet er eveneens verstandig aan om regelmatig de bandenspanning te controleren. Voor alle banden geldt dat de juiste bandenspanning belangrijk is voor de levensduur van de banden en voor de rijveiligheid van de autobezitter en zijn passagiers. Behalve het aanbod zomerbanden, heeft Viking eveneens een uitgebreid assortiment all season-banden en winterbanden in haar leveringsprogramma.