Over Viking

Viking is een merk van Continental en al meer dan 90 jaar actief als Europese bandenproducent. Het assortiment van Viking bevat een complete range zomer- , all-season en winterbanden.

De reis van Viking begon in 1931 in Askim, Noorwegen met de productie van rubberartikelen, waaronder schoenen en banden. In de jaren ’70 groeide Viking uit tot marktleider in Noorwegen, met een marktaandeel van meer dan 50%. De focus van Viking verschoof naar OE-materiaal, met name autobanden. Dit succes resulteerde in een uitbreiding naar Duitsland, Nederland, Oostenrijk, Italië, Zwitserland en de Verenigde Staten. Sindsdien hebben we voortdurend geïnnoveerd en ons assortiment uitgebreid. We lanceerden geavanceerde producten zoals de SnowTech II winterband (2010), CityTech II en TransTech II (2012), en de ProTech HP (2014).

In 2016 brachten we onze eerste all-season band op de markt, de Viking FourTech. Vandaag de dag bieden we een uitgebreid assortiment zomer-, winter- en all-season banden aan, allemaal ontworpen met geavanceerde technologieën voor betrouwbare prestaties onder alle weersomstandigheden.

Viking is meer dan een bandenproducent: wij zijn uw partner op de weg. Onze focus ligt niet alleen op productinnovatie, maar ook op het bieden van uitstekende service. Of u nu op zoek bent naar topkwaliteit banden of deskundig advies, onze Viking-dealers staan voor u klaar.

Viking dealer worden in Nederland of België?

Viking is al meer dan 90 jaar actief als Europese bandenproducent en biedt een uitgebreid assortiment zomer- winter- en all-seasonbanden. Bij alle Viking dealers en verkooppunten kunt u naast bandenverkoop ook terecht voor vragen en advies.

Wilt u Viking dealer worden? Neem dan contact met ons op via:
tel.: 0168-392000 of mail naar sales@inter-sprint.nl

Hoofdkantoor:

Distriboulevard 25
4782 PV Moerdijk
Nederland
Tel: 0168-392000
E-mail: sales@inter-sprint.nl
Web: www.inter-sprint.nl